.

.

Macska Puzzle Szélmalom Játék Anvirtue Vicces Masszázs Forgatható Játékok Macskamenta LED Labdát Fogak CleaningBrush (Piros)

Macska Puzzle Szélmalom Játék Anvirtue Vicces Masszázs Forgatható Játékok Macskamenta LED Labdát Fogak CleaningBrush (Piros)

HUF 1169.10
Az összeg

?Macskák vonzódnak érdekes alakú, valamint a gyorsan mozgó objektumokról.A Anvirtue Macska Puzzle Szélmalom játékkészletet egyesíti. ?A szélmalom design elcsábítja a macskák játszanak, míg a puha anyag biztosítja, hogy nem esik bántódásuk egyáltalán!Élvezni, ahogy a macskák játszanak egész nap.Fordult a szélmalom macska játék ad a macska a móka nélkül a káosz!. ?Tapadókorong bázisok lehet helyezni a földre, az ajtókon, a windows, ahol tetszik. ?Ez puha anyagból, s forog, vonzza a macska figyelmét. ?A csomagot kap macskamenta golyó, amely segítségével azonnal.Ahelyett, macskamenta, lehet használni fogkrémet, hogy segítsen a macska tiszta foga. ?Macskák vonzódnak érdekes alakú, valamint a gyorsan mozgó objektumokról.A Anvirtue Macska Puzzle Szélmalom játékkészletet egyesíti. ?A szélmalom design elcsábítja a macskák játszanak, míg a puha anyag biztosítja, hogy nem esik bántódásuk egyáltalán!Élvezni, ahogy a macskák játszanak egész nap.Fordult a szélmalom macska játék ad a macska a móka nélkül a káosz!. ?Tapadókorong bázisok lehet helyezni a földre, az ajtókon, a windows, ahol tetszik. ?Ez puha anyagból, s forog, vonzza a macska figyelmét. ?A csomagot kap macskamenta golyó, amely segítségével azonnal.Ahelyett, macskamenta, lehet használni fogkrémet, hogy segítsen a macska tiszta foga.

R

A vásárlók is választanak