.

.

SFYSP Tároló Kosár-Téglalap Tároló Kosár Aranyos Vászon,Gyerekeknek, Játékok, Könyvek, Ruhák, Tökéletes Gyerek (Szín : C)

SFYSP Tároló Kosár-Téglalap Tároló Kosár Aranyos Vászon,Gyerekeknek, Játékok, Könyvek, Ruhák, Tökéletes Gyerek (Szín : C)

HUF 7129.80
Az összeg

★Hordozható fogantyú, rozsda-bizonyíték alumínium fogantyú a könnyű hordozhatóságért;. ★Funkció : A tároló doboz lehet használni, hogy helyre Karácsonyi ajándékokat, valamint felszereléseket. ★Rendezheti az elemeket tároló kosarak, például a baba játékok, ruhák, stb.Ez ment egy csomó hely, de gyorsan rájön, hogy mit akarsz;. Jellemzők : A tároló kosarak masszív, valamint összecsukható, így hajtsd meg helytakarékos, ha nem kell őket;. ★Fontos : ne használja a mosógépet, hogy tiszta, mert ez károsítja a réteget érinti a megjelenés;. ★Hordozható fogantyú, rozsda-bizonyíték alumínium fogantyú a könnyű hordozhatóságért;. ★Funkció : A tároló doboz lehet használni, hogy helyre Karácsonyi ajándékokat, valamint felszereléseket. ★Rendezheti az elemeket tároló kosarak, például a baba játékok, ruhák, stb.Ez ment egy csomó hely, de gyorsan rájön, hogy mit akarsz;. Jellemzők : A tároló kosarak masszív, valamint összecsukható, így hajtsd meg helytakarékos, ha nem kell őket;. ★Fontos : ne használja a mosógépet, hogy tiszta, mert ez károsítja a réteget érinti a megjelenés;.A legtöbb esetben a méret használt nagyon nagy, mint például szekrények, asztalok, iroda játékok, könyvek, ruhák, fehérnemű tároló.A legjobb választás a polcon kocka tároló.MOSSA MÓDJA : Tároló kosár lehet mosni water This egy nagyon praktikus tároló kosár, gondoskodik a hálószobában, be piszkos ruha, törmelék, gyermek játékok.

R

A vásárlók is választanak