.

.

MYSGYH YANGPING - 2db Karácsonyi Dekoráció, Karácsonyi Harisnya Rózsaszín LED Izzó Karácsonyi Zokni (Szín : Egy, Méret :

MYSGYH YANGPING - 2db Karácsonyi Dekoráció, Karácsonyi Harisnya Rózsaszín LED Izzó Karácsonyi Zokni (Szín : Egy, Méret :

HUF 3.33
Az összeg

◆Tökéletes ajándék Hálaadás Karácsonyi ünnepi dekoráció. ◆Ő lenne az ünnepi továbbá, hogy az otthoni dekoráció. ◆Tökéletes méret hozzá szórakoztató élénk színű, hogy a haza. ◆A Legjobb, a Dekoráció vagy az Ajándék. ◆Hozni egy erős Karácsonyi ünnepi hangulat, a család, tökéletes Karácsonyi dekoráció. ★Isten hozta be a boltba, hogy vásároljon, megérkezünk követő 15 munkanapon belül megrendelését, felhívjuk a figyelmet, hogy az alkalom, ne hagyja ki a nyaralást, kérjük, hogy a megrendelést a lehető leghamarabb.A Legjobb Dekorációk, valamint Ajándék.Ő lenne az ünnepi továbbá, hogy az otthoni dekoráció.Tökéletes ajándék Hálaadás Karácsonyi ünnepi dekoráció.Tökéletes méret hozzá szórakoztató élénk színű, hogy a haza.Hozz egy erős Karácsonyi ünnepi hangulat, a család, tökéletes Karácsonyi dekoráció.Termékleírás : Szín : mint a képen.Anyag : cloth Size : 29*47.5 cm Package tartalmazza : 2db Karácsonyi Stocking Notes : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér, 1 - 3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!.

R

A vásárlók is választanak